Innlevering av skolebøker

De fleste klassene har nå levert inn bøkene sine, men det er noen bøker og kalkulatorere som mangler. Vennligst levér bøkene før sommerferien!

Vadsø Pride

Siste helg nå i juni arrangeres Vadsø Pride!

Covid-smitte påvist i tilknytning til utested

Ting skjer fort når det først hender. Husk å holde avstand, vær nøye med håndvask og vær obs på eventuelle symptomer.

Avlyst: Sommerskole 2021

Sommerskolen som skulle bli arrangert neste uke, er dessverre avlyst på grunn av få elever.  Vi beklager til de som allerede hadde meldt seg på.

Sommerfeber - Ungdommens kulturfestival

Siste uka av sommerferien, 9.-13. august inviteres ungdom fra Troms og Finnmark mellom 13 og 22 til årets Sommerfeber i Hammerfest . HELT GRATIS!

Sommerskole for elever og lærlinger 2021

I sommer er Vadsø vgs en av fire skoler i Finnmark som skal arrangere sommerskole for elever og lærlinger.

Besøk av Varanger Kraft

Vadsø videregående skole har en partnerskapsavtale med Varanger Kraft, og dette nyter elektroavdelingen VG1 elektro- og datateknologi og VG2 Datateknologi og elektronikk  godt av.

Trenger du sommerjobb?

Skal du være i Vadsø i sommer og har behov for sommerjobb?

Grønt nivå

Etter mesteparten av skoleåret på gult nivå har vi nå fått beskjed at vi kan gå tilbake til grønt nivå.

Siste innspurt med Leksehjelpa nå!

Minoritetsrådgiver og initiativtaker Farid sier at det er to mandager igjen med Leksehjelpa.