Vil du gå på videregående skole? Kom til oss i Vadsø!

Er du elev ved Vadsø vgs og interessert i boplass?

Fredag 21. august ble det arrangert turdag for vg1-elevene til gapahuken i Fossen.

I tillegg til skolestart så åpnet vi esportssatsningen vår i dag.

Skolestart i lys av koronasituasjonen

For å begrense smitte har vi satt i gang en rekke tiltak på skolen. Trafikklysene med grønt, gult og rødt nivå viser hvilke smitteverntiltak som gjelder for skolene for de ulike nivåene. Det er smittesituasjonen i Norge som avgjør hvilket nivå vi på skolen skal følge.

E-sportsfaget vårt blir offisielt åpnet i morgen, på første skoledag.

Forsvarsministeren vil søke bredt etter ny kompetanse som kan bli viktig for Forsvarets fremtid.

Torsdag 20. august er første skoledag i høst!

Vår nye lærer i e-sport er på plass i Vadsø. Kjetil Nesje kommer opprinnelig fra Helgeland og gleder seg til å ta fatt på en ny og spennende hverdag.

Ny ordning fra høsten 2020: Du eier selv elev-PCen din. Alle elever i de videregående skolene i Troms og Finnmark fylkeskommune skal ha en bærbar datamaskin.