Ledige skoleplasser ved Vadsø videregående skole

På mandag starter skolen igjen og vi ved Vadsø videregående har fortsatt ledige skoleplasser.

Velkommen til skolestart

Viktig informasjon for elever og foresatte Det nærmer seg skolestart ved Vadsø videregående skole. I det siste har vi arbeidet for at dere skal få en så god skolestart som mulig. Det er viktig at du og foresatte leser denne informasjonen.

Skolesvar

Fredag fikk søkerne til de videregående skolene i Utdanning Øst (Finnmark) beskjed om hvor det er gitt skoleplass - husk å svare innen fristen! Vi gleder oss til å se dere til skolestart 23. august!

Solfrid takker av etter nesten 42 år

Når Solfrid Iversen kjører hjem til Tana i ettermiddag har hun låst kontoret sitt for siste gang.

En hilsen fra rektor

Kjære deg som er elev ved Vadsø videregående skole!

E-sportsnyheter

Finnmarking har kommet seg inn på FIFA-landslaget, og det jobbes med å åpne en bachelorgrad i e-sport.

Koronaoppdatering: Rødt nivå

Vadsø videregående skole er nå på rødt nivå.

Rydding utenfor elevhyblene

Nå som våren har kommet, sommeren står for døren og skolen snart er over trengs det rydding rundt omkring.

Elever og lærlinger med ungdomsrett kan søke om stipend og lån

Søknaden for elever og lærlinger med ungdomsrett er nå åpen. Mange elever må likevel vente til Vigo-opptaket er klart i juli.

Smitte ved skolen og tilbake til gult nivå

Det er påvist smitte hos en person på Vadsø videregående skole. Skolen har kontaktet de elevene, lærerne og ansatte som må gå i karantene.