Koronasituasjonen

På Vadsø vgs går undervisningen stort sett som normalt. Fra mandag innfører vi forskjøvet timeplan for å unngå trengsel i kantina, korridorer og andre fellesområder. Timeplanene blir publisert fredag ettermiddag.

Vi forbereder oss på at situasjonen kan endre seg, og at vi igjen må gå over til nettbasert undervisning i større grad. Vi oppfordrer alle elever til å ta med seg hjem datamaskinen sin daglig, samt lagre skolebøker og annet materiell hjemme, og kun ta med det som trengs for dagen når dere kommer på skolen.

Vi minner igjen om viktigheten av å holde avstand til hverandre, ikke ha for mange nærkontakter på fritiden og å vaske hendene grundig og ofte. Når du kommer på skolen skal du bruke spritdispenserne som står ved inngangene.

Det er også viktig at du ikke kommer på skolen når du har symptomer som kan skyldes Covid-19.

Oppdatering 06.11:
Etter at vi i går uttalte at alle elevene må ta med bøkene sine hjem, og oppbevare de hjemme i tilfelle nedstengning, skjønner vi at det kan være noe problematisk å frakte alle bøker til og fra skolen - spesielt de dagene dere har mange forskjellige fag i løpet av dagen. Vi pålegger derfor ingen elever å gjøre dette, men oppfordrer til at elevene enkelt må ha tilgang på det de trenger for å gjennomføre undervisning.

Til toppen