En hilsen fra rektor

Kjære deg som er elev ved Vadsø videregående skole!

Dette skoleåret har virkelig ikke vært helt som andre skoleår, og avslutninga av året ble absolutt ikke slik vi ønsket. Enda en gang måtte vi forholde oss til pandemien og karantene og smitteverntiltak, når vi egentlig skulle vært sammen og ønsket hverandre god sommer.

For noen av dere er pandemien kommet veldig nært, ved at dere selv eller noen nært dere har blitt syke. Vi ønsker at dere eller deres nære blir fort friske igjen og ikke får en vanskelig sommer.

For dere avgangselever ble russefeiringa som dere sikkert hadde sett frem til og gledet dere til, veldig annerledes enn dere så for dere, men dere hadde et godt samarbeid med kommuneoverlegen og fikk heldigvis feiret litt.

Avgangselevene på ST rakk heldigvis å ha avslutning sammen, men ikke avgangselevene på YF. Vi skulle jo helst gjort stas på dere også, med god mat, taler og blomster, men sånn gikk det ikke dessverre – pandemien satte en stopper for det. I stedet har dere hatt hyggelige avslutninger med klassen og lærerne deres der, og det er en god erstatning håper jeg.

Vi ønsker alle dere som skal videre i verden lykke til på ferden. Vi håper dere vil hjelpe oss med å få enda flere til å søke seg hit til oss på Vadsø videregående, ved at dere er våre gode ambassadører og fremsnakker det som er bra med skolen. Og så håper vi dere heller forteller oss hva som ikke har vært så bra, sånn at vi kan jobbe videre med å bli en enda bedre skole.

Til dere som kommer tilbake til høsten: forhåpentligvis blir det neste skoleåret et mer normalt år, der vi igjen kan være sammen i klasserommet, lære, diskutere, finne ut av, støtte og hjelpe hverandre, og kanskje til og med gi hverandre en klem. Vi gleder oss til å se dere igjen.

Men først ønsker vi dere alle en vel fortjent, lang, fin, varm og solfylt sommer med nye opplevelser!

 

Takk for i år og god sommer!

 

Hilsen

Marianne Fjellheim

rektor

Til toppen