Klagefrist på standpunktkarakter

Hvis du ikke er fornøyd med karakteren din og ønsker å klage, så må du være obs på klagefristen.

Påskeferie 11-18. april

Nå er påskeferien rett rundt hjørnet!

Ungdomsbedriftene ved Vadsø VGS nærmet seg toppen i Fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter i Troms og Finnmark

16. mars var det duket til Fylkesmesterskap i ungdomsbedriftene i Troms og Finnmark, og en rekke priser gikk til lagene fra Vadsø videregående. Roasted - Krutonger UB, med sine mange pallplasseringer, fikk 2. plass i Beste UB Finnmark og går dermed videre til Norgesmesterskapet for Ungdomsbedrifter som arrangeres i mai.

Informasjon til privatister høsten 2022

Informasjon til privatister som skal avlegge eksamen høsten 2022.

Terminkarakter Vadsø VGS

Alle elever ved Vadsø videregående skole har nå fått terminkarakter. For at du som foreldre skal kunne se karakteren, er du avhengig av at ditt barn er under 18 år eller at ditt barn har gitt deg adgang til dette.

Gjeninnføring av smitteverntiltak

Regjeringen har innført nye nasjonale smitteverntiltak, og fra 9. desember innføres trafikklysmodellen på Vadsø videregående skole, hvor vi driver på grønt nivå. Nivået kan økes til gult om lokale helsemyndigheter vurderer at det er behov for det.

Påvist smitte ved Vadsø VGS

Det er påvist smitte hos elever ved Vadsø videregående skole.

Kan akkurat DU være vår nye vikar?

- Da må du gjerne raskt kontakte oss for en prat.

Gjeninnføring av unntak fra fraværsregelen

Elever med symptomer skal ikke behøve å gå til fastlegen sin for å dokumentere fraværet. Regjeringen gjeninnfører unntak fra fraværsreglene ut skoleåret.

Smitteutbrudd i Vadsø kommune

Vi er informert om at Vadsø kommune står ovenfor et Covid-19 smitteutbrudd.  Vadsø videregående skole følger smittevernråd både fra nasjonale helsemyndigheter og fra Vadsø kommune.