Ledig lærerstilling ved Vadsø vgs

Vi har ledig inntil 100% fast stilling som lærer med ansettelse 1. august 2021.

Intervju med Farid Shariati om Ramadan

Mangfold er viktig for oss på Vadsø videregående skole, og i dag starter Ramadan. Det er en viktig høytid for mange av våre elever og vi har pratet med minoritetsrådgiver Farid Shariati for å bli bedre kjent med denne høytiden.

Normal russetid for Vadsø-russen?

Med lave smittetall i Vadsø og høy hyppighet av testing vil årets russekull ved Vadsø videregående skole prøve å ha en så normal russefeiring som mulig.

Visste du at kan lære både samisk og kvensk i gratis mobil-app?

App- og spillutviklere har gått sammen med språkentusiaster for å videreutvikle New Amigos så du kan lære samisk og kvensk helt fra grunnivå og opp!

Obligatoriske prøver for å søke om statsborgerskap

Trenger du dokumentasjon for å søke norsk statsborgerskap?

Om smittevern ved Vadsø videregående skole

Nye tiltak etter påske.

Gjenbruk på yrkesfag

Endelig er Kristoffer fra Teknik- og industrifag ferdig med bålpanna si!

Kinofilm i undervisning

Film kan være en bra undervisningsform. I går var elevene på vg3 på kino og så filmen "Den største forbrytelsen".

Ledige stillinger ved Vadsø videregående skole

Er du vår nye medarbeider?  Vi har ledig inntil 300% fast stilling som lærer med ansettelse fra 01.08.2021.  Søknadsfrist er 6. april.

Kvenfolkets dag

Hyvää kväänikanstan päivää! Onnee päiväle.