Oppdatering Skolekampen CS-GO

Vadsø vgs' og e-sportlag fortsetter å imponere i Skolekampen ( jfr. til tidligere sak ).

BlimE-dagen 2020

Psykologi 1-klassen sammen med lærer Maren har fokus på inkludering og samhold og er med på BlimE-dansen 2020!

Ny pressemelding: Vanlig skole fra mandag likevel

Pressemeldingen som gikk ut fra divisjondirektøren kl 1805: Troms og Finnmark fylkeskommune snur – elevene skal møte opp på skolen.

Koronasituasjonen

På Vadsø vgs går undervisningen stort sett som normalt. Fra mandag innfører vi forskjøvet timeplan for å unngå trengsel i kantina, korridorer og andre fellesområder. Timeplanene blir publisert fredag ettermiddag.

Webinar: Kan foreldre og foresatte hindre mobbing?

Mobbeombudene i begge de nordnorske fylkene går sammen for å arrangere webinar for foreldre og foresatte om hvordan de kan stoppe mobbing.

Markering av Verdensdag for psykisk helse og Vadsø frivilligsentral

I går var elevene i psykologi 1-klassen å besøkte Vadsø frivilligsentral.

Vinnere av quiz på Verdensdagen for psykisk helse

Vadsø Røde Kors og Finnmark Røde Kors har trukket ut 3 vinnere som ble holdt ved Vadsø vgs under Verdensdagen for psykisk helse .

E-sport: Vadsø vgs med i Skolekampen Norge 2020

Det er ikke nok med både undervisning og turneringer ( jfr. sak fra mandag ) for elevene på e-sportfaget vårt. I høst skal de også være med i turnering for å se hvilken skole som er best i spillet Counter-Strike: Global Offensive.

Turnering i e-sport

Bli med i skolens e-sportturnering. Kjemp om heder og ære, pizza og muligheten til å ydmyke skolens lærerlag.

NAV på skolen

NAV har vært innom oss i dag.