Rødt nivå og selvtesting ved Vadsø videregående skole

Vadsø VGS ønsker elever og ansatte velkommen tilbake fra en velfortjent juleferie, og vil minne om rødt nivå og selvtesting i regi av skolen.

Vadsø VGS ønsker velkommen tilbake etter juleferie og et godt nyttår!
Vi vil minne om at skolen fortsatt er på rødt nivå, som bl.a. innebærer at elever skal holde én meters avstand og ungå større samlinger. Det er viktig at disse tiltakene følges slik at skolen kan være en trygg plass å være for elever og de ansatte.

Skolen har selvtester som kan benyttes av skolens elever som kommer tilbake etter juleferie eller fra hjemmeundervisning; vi oppfordrer elever på det sterkeste til å benytte seg av dette tilbudet.

Vi håper dette blir et bra år, og forsøker å tilrettelegge skolehverdagen slik at elever får et godt halvår før sommerferien.